EINES 2.0


En aquesta pàgina mostrarem aquelles eines 2.0 que fem servir a l'aula TAC i que apliquem per a crear coneixement. 

Amb aquestes eines afiancem dues competències bàsiques molt importants:
  •  Aprendre a aprendre
  •  Tractament de la informació i competència digital 
VOKI     


Es tracta d'una eina que permet la creació d'un avatar personal que parla. I gràcies al programa Audacity enregistrem la veu en directe.
En aquest cas serveix de presentació de cada alumne en el nou curs.WIX       

Es tracta d'una eina que permet la creació d'una pàgina web que fem servir per a presentar qualsevol tema. En aquest cas va de música. 
La presentació es fa en flash i és molt engrescadora pels nens. 


Aquests són treballs sobre Compositors de la Música Culta:Es tracta d'una eina que permet COMPOSAR partitures que aprofitarem per tocar després amb Flauta.Es tracta d'una Plataforma Social gratuita i privada que ens permet un entorn en el qual comunicar-nos dins el grup-classe, planificar, executar els nostres projectes de classe, enviar treballs i posar les qualificacions.
Hem creat dos grups-classe: el de 6è  i el de 5è que s'inicia aquest segon trimestre.


SPREAKER        

Es tracta d'una eina que ens permet enregistrar la nostra pròpia música i crear podcasts per escoltar-la quan vulguem. Ens permet fer la nostra RÀDIO amb diversos "shows" que hem escollit entre tots ( Cançó, Compositors, Festes, Flauta, Òpera, .... )


KIDBLOGS    

Kidblog.org està dissenyat per a professors de primària i secundària que desitgin proveir a cada estudiant amb un bloc individual.

És una eina senzilla que permet als alumnes publicar missatges i participar en les discussions dins d'una comunitat de blocs a l'aula, alhora que el mestre mantè un control total sobre blocs dels estudiants.
Els alumnes s'inicien així en l'edició dins d'un bloc.


GOOGLE DOCS    
  
És una eina GOOGLE que permet a cada alumne tenir una carpeta on emmagatzemar els documents, presentacions, ... que vagi creant, tant individualment com en grup.WINDOWS MOVIE MAKER     

Windows Movie Maker és un programa per crear, editar i compartir els propis muntatges amb vídeo, imatges i so.


THINGLINK    

THINGLINK és una eina que ens permet fer imatges interactives, és dir, amb enllaços a pàgines web, videos, ....


Per exemple en teniu a:SYMBALOO    SYMBALOO és una eina molt pràctica per organitzar i classificar les nostres pàgines web preferides. Amb aquesta aplicació podem crear un escriptori virtual molt complet i funcional, amb diferents seccions segons la temàtica dels enllaços que volem tenir disponibles.